2018 logo wit

Black Friday Weekend bij Pierre Eyecare!

Tijdens dit weekend - op 22, 23 en 24 november - hebben we een viertal aanbiedingen voor u. Het mooie van deze aanbiedingen is dat u zelf mag kiezen welke van deze vier aanbiedingen voor u het meest aantrekkelijk is.

Dit zijn de vier deals tijdens het Black Friday Weekend:

50% korting op uw montuur

Alle monturen zijn dit weekend 50% goedkoper. Ongeacht de prijs van het montuur wat uitgezocht wordt. Dus ook op de allernieuwste collectie 50% korting! Altijd al een exclusieve bril willen hebben, maar schrok de prijs u af? Dit is uw kans!

25% korting op uw glazen

Is uw montuur nooit het duurste van uw bril, maar heeft u juist kostbare glazen? Dan is deze aanbieding misschien wel uw meest voordelige keuze! We rekenen graag voor u uit wat uw glazen kosten en hoeveel u dus kunt bezuinigen met deze aanbieding.

Verdubbel uw zorgvergoeding

Bij de derde aanbieding verdubbelen we het bedrag dat u van uw zorgverzekering vergoed krijgt voor uw bril. Heeft u recht op €200 van uw verzekering? Dan declareren we dat voor u en belonen we u tevens met €200 korting!

Uw tweede bril voor €100!

Tot slot de vierde aanbieding: Als u een tweede bril koopt krijgt u deze voor slechts €100! Die tweede bril kan elke bril zijn die u wenst: een computerbril naast uw multifocale bril, een mooie zonnebril met multifocale glazen, of gewoon een tweede bril zodat u af kunt wisselen en gelijk een fijne reservebril hebt. Alles is mogelijk!

Wanneer is het Black Friday Weekend?

Het Black Friday Weekend zal plaatsvinden op donderdag 23 november tot en met zaterdag 25 november 2018. U bent van harte welkom!

Brillen: Bij ons vindt u volop brilmode! Of het nu gaat om opvallende hippe brillen of juist om minder opvallende brillen.  Onze passie – jou goed laten zien – komt tot uiting in de keuze van onze glazen. Dan wel van kunststof dan wel van echt glas.

Monturen: Elk jaar bezoeken we (inter)nationale beurzen en congressen om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor bieden we je de beste kwaliteit en is onze collectie altijd up-to-date.

Onze winkel heeft een ruim assortiment (zonne-)brilmonturen in diverse stijlen. Zo vind je altijd de bril die het beste bij je past. We helpen je daar graag bij!

Glazen: In een mooi montuur horen natuurlijk brillenglazen van uitstekende kwaliteit die je écht scherp laten zien. Wil je daarnaast ook meer contrast en intensere kleuren? Kies dan voor i.Scription brillenglazen van Carl Zeiss. Deze glazen zijn ook een geweldige oplossing als je bijvoorbeeld een beter nachtzicht wilt. Je bent van harte welkom voor uitleg en een gratis nachtzichtmeting langs.

Oogzorg van onderscheidend niveau. Voor de gezondheid van je ogen is de optometrist het eerste aanspreekpunt. De optometrist is makkelijk toegankelijk: je kunt er zonder verwijsbrief naar toe. Hij kan je gericht adviseren of indien nodig doorverwijzen naar de oogarts. Pieter Verweij is HBO opgeleide optometrist.

Er zijn diverse optometrische onderzoeken mogelijk. Afhankelijk van de klachten bekijken we samen welk onderzoek het meest passend is. Naast het nauwkeurig bepalen van de sterkte, verrichten we ook controles op oogstandafwijkingen welke te corrigeren zijn met prisma, doen we netvliescontroles en verwijzen we door naar een oogarts, mocht dit nodig zijn.

Contactlenzen: Wil je liever contactlenzen? Wij houden niet alleen rekening met de sterkte, maar ook met de ogen zelf. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en werken met verschillende leveranciers. Zo adviseren we je de juiste harde-, zachte- of nachtlenzen met het grootste draagcomfort.

Klanten vertellen:
Wil je een reactie plaatsen of onze reviews bekijken? bezoek dan onze Klanten vertellen pagina.

Afspraak maken: Om een afspraak te maken voor bijvoorbeeld een uitgebreide oogmeting, een onderzoek of je contactlenzen zou kunnen dragen of om een mooie nieuwe bril uit te zoeken, kan je ons natuurlijk bellen. Ons telefoonnummer is 038-4441493. Mailen mag natuurlijk ook. Nog makkelijker: maak je eigen afspraak in onze online agenda en kies het moment dat je zelf goed uitkomt!

Openingstijden

Dinsdag: 9.00 - 17.30
Woensdag: 9.00 - 17.30
Donderdag: 9.00 - 17.30
Vrijdag: 9.00-21.00
Zaterdag: 9.00-17.00
Zondag: gesloten

Contact

Pierre Eyecare
Kerkstraat 22
8051 GL Hattem

T 038 4441493
E info@pierre-eyecare.nl